Page 2 of 4

Re: Game server outage

Posted: Fri Jun 23, 2017 5:23 pm
by loboLoco
Is the site loading quickly or slowly for others? It's slow for me but I'm traveling so not sure about my connection.

Re: Game server outage

Posted: Fri Jun 23, 2017 5:32 pm
by SolitaryHowl
Its loading a bit slow for me too.

Yeah, I think the layout is too...expanded. I guess that's a good word for it. No more bullet list, so that's good.

Re: Game server outage

Posted: Fri Jun 23, 2017 5:40 pm
by Neamara
Site's slow for me as well, but at least the layout is normal-ish again. I can see what you meant by things looking expanded... hrmm.





Still seeing the error when posting/editing posts.

  • Edit
loboLoco wrote:This layout doesn't look quite right -- a bit expanded? I'll look into that when I have a chance (unless Neamara wants to beat me to it :), but at least the forum is readable again.
And of course I see this after I post and realize I didn't click to view newest posts since I last read this thread. :roll: Don't think I can do much to help resolve this, but I'll take a look around anyway. Or not; I don't have the access needed to properly investigate. I checked the other styles again and all except the mobile theme are still being affected by the weird offset/whatever this issue is.

Re: Game server outage

Posted: Fri Jun 23, 2017 5:44 pm
by Koa
Glad it wasn't just me. The layout looks expanded on mobile as well.

Re: Game server outage

Posted: Fri Jun 23, 2017 8:19 pm
by Noella
I agree about the expanded part of the forum and it is sliw...but it was slow even before the server update so...

Re: Game server outage

Posted: Fri Jun 23, 2017 8:46 pm
by valkea
The layout looks normal to me on Chrome, though the forum occasionally slows down significantly at seemingly random times during the day. That part has been happening for at least a month, though. Assumed it was something weird with my sketchy connection but I guess not? Posting and editing does still throw the error message in Neam's first post, though.

Re: Game server outage

Posted: Fri Jun 23, 2017 11:02 pm
by DerpBacon
I was wondering why the forums looked so unusual earlier on. It's been loading slower than usual for me lately, but perhaps that's mainly because of my current Internet connection.

Re: Game server outage

Posted: Fri Jun 23, 2017 11:06 pm
by Neamara
Not sure what you did to fix that (you beat me to my PM response) but it's good to see that the problem has been sorted out. You've more than earned your next beverages! :)

Re: Game server outage

Posted: Fri Jun 23, 2017 11:37 pm
by SolitaryHowl
Good to see its working again!

Re: Game server outage

Posted: Sat Jun 24, 2017 8:06 am
by loboLoco
And after another problem, the forum is back, and hopefully for good this time. Sorry about the rough transition.

Also, the errors are fixed, and the website should be loading much faster now. Please post here yay or nay.

Re: WQ server issues

Posted: Sat Jun 24, 2017 9:02 am
by Wolvencall
It's seems to be running swimmingly so far especially on mobile! Looking a lot better after yesterday's fiasco.

Re: WQ server issues

Posted: Sat Jun 24, 2017 11:16 am
by SolitaryHowl
Its running much faster, and everything's back to normal now.

Re: WQ server issues

Posted: Sat Jun 24, 2017 11:25 am
by Noella
It doesn't take 3minutes to load...awesome improvements!

Re: WQ server issues

Posted: Sat Jun 24, 2017 11:39 am
by Kyrozide
I don't know how to really explain this, but earlier I was trying to get to one of the Forums, and it kept popping up as 'Error 144' or something like that. It just stopped.

Re: WQ server issues

Posted: Sat Jun 24, 2017 12:39 pm
by paperpaws
I'm still getting the occasional SQL error. The speed varies for me as well, unfortunately.