I payed and it won't give me the full version

Ask and help answer questions about the WolfQuest game and forum. Check the Knowledge Base first! http://support.wolfquest.org

Moderator: Neamara

Post Reply
Fumei Krashowetz
Newborn Wolf
Newborn Wolf
Posts: 4
Joined: Tue Nov 22, 2016 8:05 pm

I payed and it won't give me the full version

Post by Fumei Krashowetz » Tue Nov 22, 2016 8:29 pm

I'm having trouble with my android phone it's a galaxy note 5 and my dad payed for the full version and it won't let me use the full version!! So please help me ando help me to know what's wrong. :wolf:

User avatar
valkea
Former User of the Month
Former User of the Month
Posts: 3491
Joined: Mon Feb 18, 2008 7:58 am
Name: Rowan
Gender: Male
Location: southern icefields

Re: I payed and it won't give me the full version

Post by valkea » Tue Nov 22, 2016 8:32 pm

Moved to Tips, Hints, and Help.
má shínim seal uaire faoi chrann a dhéanamh só
o cad é sin don te sin nach mbaineann sin dó?

_____________________

avatar - lupinzpack

Fumei Krashowetz
Newborn Wolf
Newborn Wolf
Posts: 4
Joined: Tue Nov 22, 2016 8:05 pm

Re: I payed and it won't give me the full version

Post by Fumei Krashowetz » Tue Nov 22, 2016 8:39 pm

I'm sorry but that doesn't help. :?

User avatar
jaguartail
New Pack Member
New Pack Member
Posts: 3172
Joined: Sat Oct 17, 2009 9:45 am
Gender: Male
Location: Somewhere

Re: I payed and it won't give me the full version

Post by jaguartail » Tue Nov 22, 2016 8:48 pm

From the main menu, click shop, and then click "check for previous purchase".

If you are trying to access Slough Creek, note that you cannot access Slough Creek in Single Player until you have found a mate in amethyst mountain. You should be able to access lost river and all parts of multiplayer immediately after purchase.

Fumei Krashowetz
Newborn Wolf
Newborn Wolf
Posts: 4
Joined: Tue Nov 22, 2016 8:05 pm

Re: I payed and it won't give me the full version

Post by Fumei Krashowetz » Tue Nov 22, 2016 8:53 pm

What if I press it and it doesn't do anything?

User avatar
Koa
WolfQuest Moderator
WolfQuest Moderator
Posts: 13037
Joined: Wed Jul 23, 2008 3:53 pm
Gender: Female
Location: washington, d.c.
Contact:

Re: I payed and it won't give me the full version

Post by Koa » Tue Nov 22, 2016 11:03 pm

Fumei Krashowetz wrote:What if I press it and it doesn't do anything?
(A What did you press? (I'm assuming "Check previous purchases"?) and (b what do you mean, exactly? Did something not load, or is nothing showing up? There's a difference.
YOU SAY YOU WANT TO GET BETTER AND YOU DON'T KNOW HOW.

Fumei Krashowetz
Newborn Wolf
Newborn Wolf
Posts: 4
Joined: Tue Nov 22, 2016 8:05 pm

Re: I payed and it won't give me the full version

Post by Fumei Krashowetz » Tue Nov 22, 2016 11:21 pm

It's not showing up. Thanks for trying to help me. :pawprint:

User avatar
jaguartail
New Pack Member
New Pack Member
Posts: 3172
Joined: Sat Oct 17, 2009 9:45 am
Gender: Male
Location: Somewhere

Re: I payed and it won't give me the full version

Post by jaguartail » Tue Nov 22, 2016 11:49 pm

Okay, this is a longshot, but start a new singleplayer game, select the option to create a new wolf, and see if the "Life is Rough" coats are listed. If so, then the issue is simple - you simply bought the coats extras package instead of the full game by accident. If this isn't the case, check to see if there's a tab entitled "body", that when clicked on, contains a radio collar option, a "limpy" option and some other stuff. If so, again the issue is simple - you bought the body extras package instead of the full game. If both the "Life is Rough" coats and the "body" extras appear, then you simply bought both extras instead of the full game.

In any of those three cases, the solution is simply to select the option to purchase the full game.

If none of those three are the case, try clicking on the button to access multiplayer from the game's main menu, even if it appears grayed out. Just see what happens. It's a slight possibility that there is some osrt of background setting or something on your phone that is making the buttons not quite appear correctly but still work correctly.

Post Reply

Return to “Tips, Hints, and Help”